Hétfőn, kedden befejeződtek az interjúk, mindenki a gyakorlati helyén végezte a feladatait, míg a kísérőtanárok a főzéssel, szerződések aláíratásával, dokumentáció készítésével, takarítással, bevásárlással, mosással, rendrakással foglalatoskodtak. Hétfőn húsleves, sült csirkecomb, sörbundában sült csirkemell, rizs és paradicsomsaláta volt a menü. Kedden pedig lecsó, rizs, sörbundában sült csirkemell és karaj készült ebédre.
Ma volt az utolsó nap a gyakorlati helyeken. A diákokoktól sok helyen szomorúan búcsúztak a spanyol munkatársak, mert nagyon megszerették őket. Többen állásajánlatot kaptak, szívesen látnák itt őket a jövőben is munkaválalóként. Több helyen közös képet készítettek, kisebb ajándékot adtak a búcsúzó diákoknak. Garai Henrik hazahozta az általa esztergált munkadarabokat. Bevallása szerint nagyon sok újat tanult az itt töltött idő alatt. Holnap mi is elbúcsúzunk a várostól, délelőtt megnézzük a katedrálist és a Conventet, délután közösen értékeljük az együtt töltött egy hónapot. November 2-án, csütörtökön gulyás leves, túrós tészta volt a menü, ma pedig sült csirke, fűszeres sült karaj, tojásos krumplisaláta, kukoricasaláta, rántott cukkini és krokett.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése